Kent Rehberi (Android)

Android işletim sistemleri için geliştirilen Kayseri Kent Rehberi yayınlandı.
Android
uygulamımızı indir

Kayseri Kent Rehberi 2.0 versiyonu yayınlandı.

Nöbetci Eczaneler Kayseri Kent Rehberine Eklendi.

Ulaşım Bilgi Sistemi Kayseri Kent Rehberine Eklendi.

Hata / İstek / Şikayet / Öneri Modülü Kayseri Kent Rehberine Eklendi.

Mezarlık Bilgi Sistemi Kayseri Kent Rehberine Eklendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Servisi tarafından Android işletim sistemleri için geliştirilen ücretsiz Kayseri City Guide (Kayseri Kent Rehberi) yayınlandı.

Kayseri Kent Rehberi, Hinterland sınırı içerisinde bulunan Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu ilçelerine ait 2010 uydu görüntüsünü altlık olarak kullanarak yol bilgileri, bina bilgileri, dış kapı numaraları, önemli yerler (ezcane, hastane, ATM vb.) ve tarihi eserleri göstermektedir.

Kent Rehberinin Özellikleri ( Adres Bilgi Sistemi) :
*Genel Arama
*Adres Arama
*Konumuma Git
*En Yakın Eczane ( Kuş Uçuşu)
*En Yakın Hastane (Kuş Uçuşu)
*En Yakın ATM (Kuş Uçuşu)
*En Yakın Eczane (Araç ile)
*En Yakın Hastane (Araç İle)
*En Yakın ATM (Araç İle)

Kent Rehberi Ekran Görüntüleri :

Ulaşım Bilgi Sistemi Kayseri Kent Rehberine Eklendi.

Ulaşım Bilgi Sistemi sayesinde Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tablet gibi cihazlardan otobüs hattı arama, hattın saatini görüntüleme, hattı harita üzerinde görüntüleme ve hattın geçtiği durakları sırası ile harita üzerinde görme mümkün olmaktadır. Harita üzerinde hattın durağına tıklandığı zaman hattın durağı hakkında bilgi alınabilmektedir. Ulaşım Bilgi Sistemi için "nasıl giderim?" modülünde çalışmalar başlamış olup, en kısa zamanda sistemimize eklenecektir.

Ulaşım Bilgi Sisteminin Ekran Görüntüleri:

Hata / İstek / Şikayet / Öneri Modülü Kayseri Kent Rehberine Eklendi.

Bu modül sayesinde Android İşletim Sistemine sahip akıllı telefon  ve tablet gibi cihazlardan bulunduğunuz konum hakkında, konumun resmini çekerek ve sisteme ekleyerek Hata / İstek / Şikayet ve Öneri de bulunabilirsiniz.

Hata / İstek / Şikayet / Öneri Modülü  Ekran Görüntüsü:

Mezarlık Bilgi Sistemi Kayseri Kent Rehberine Eklendi.

Mezarlık Bilgi Sistemi sayesinde Android İşletim Sistemine sahip akıllı telefon  ve tablet gibi cihazlardan Cenaze Arama, Cenazenin Yerini Haritada Görüntüleme, Tapu Arama, Tapunun Yerini Haritada görüntülüme ve günlük vefat ilanlarını görmek mümkün.  Mezarlık Bilgi Sistemi;  Taşlıburun Bölgesi, Eski Bölge, Gesi-İldem Bölgesi ve Bülbülpınarı Bölgesini içermektedir.

Mezarlık Bilgi Sisteminin Özellikleri:
*Cenaze Arama
*Cenazeyi Haritada Görüntüleme
*Tapu Arama
*Tapuyu Haritada Görüntüleme
*Günlük Vefat İlanları

Mezarlık Bilgi Sisteminin Akıllı Telefon Ekran Görüntüleri :

Mezarlık Bilgi Sisteminin Tablet Ekran Görüntüleri :

Android
uygulamımızı indir